Pagina 1 van 1

Benepali

BerichtGeplaatst: zo nov 12, 2017 11:53 am
door nathascha
Hoi hoi
Na een jaar humira wat echt een wondermiddel was voor mij werkt dat helaas niet meer en ben ik nu deze week begonnen met benepali alleen ik vind veel ervaringen over enbrel en niet zijn broertje benepali dus zijn er hier misschien mensen die ook ervaring hebben met de benepali ipv de enbrel? Qua bijwerkingen en werking tegen de klachten
Ik vind de benepali zeer pijnlijk om te spuiten het brand echt mijn been uit terwijl ik bij de humira helemaal geen last had...

Alvast bedankt gr nathascha

Re: Benepali

BerichtGeplaatst: ma nov 13, 2017 12:32 pm
door nathascha
Niemand bekend met benepali? Ipv enbrel...

Re: Benepali

BerichtGeplaatst: ma nov 13, 2017 6:45 pm
door Henk
Via de zoekfunctie van dit forum (rechts bovenaan) kun je zien dat de naam Benepali 8 keer (nu dus 9 keer) werd gebruikt in een bericht.

Dit bericht van Gijsbrecht was eigenlijk nog het interessantst
viewtopic.php?f=42&t=5835&p=58618&hilit=benepali#p58618

Re: Benepali

BerichtGeplaatst: di nov 14, 2017 8:56 pm
door nathascha
Dank je henk maar dat is het nieuwsbericht die ken ik al... was meer op zoek naar ervaringen maar lijkt wel of niemand daadwerkelijk is overgestapt?!

Re: Benepali

BerichtGeplaatst: ma nov 20, 2017 6:31 am
door Hawaiigirl
Ik gebruik de benepali... maar ik kan je er nog niet veel ervaring over delen, want heb nog maar 1 x gespoten.

Ik ben pas twee weken geleden op 6 november begonnen en ben toen daarna gelijk ziek geworden, (luchtweginfectie en dus antibiotica) Kon dus gelijk de tweede keer overslaan.
Balen want ik had al bijna gelijk het idee dat ik het kon merken, ik bewoog wat makkelijker, minder stijf.
Dit is trouwens voor mij voor het eerst dat ik een biological gebruik, tot nu toe dik anderhalf jaar lopen modderen met plaquenil, mtx, sulfasalazine en arava zonder echt goede resultaten, dus ik ben zeer beniruwd wat het gaat doen.

Ik zou vandaag weer moeten spuiten, maar ik twijfel nog een beetje of het nu al weer kan. Ik ben ondertussen weer klaar met de antibiotica en heb geen koorts meer, heb alleen nog wel een kriebelhoestje. Maar ik ben zo ziek geweest de afgelopen twee weken dat ik nu niet meer zo goed durf..... wat is wijsheid?

Re: Benepali

BerichtGeplaatst: di nov 21, 2017 11:59 am
door Hermione
(even bellen met de reumapoli, hier belt me dan een consulente terug, die precies kan vertellen wanneer je wel en niet mag en kunt spuiten)

Re: Benepali

BerichtGeplaatst: zo nov 26, 2017 7:51 am
door Hawaiigirl
Dank voor je reactie hermione, dat heb ik inderdaad gedaan... zolang ik geen koorts had mocht ik spuiten. Dus ondanks dat ik het doodeng vond maar gedaan, en het is goed gegaan tot nu toe... nog steeds die rot kriebelhoest, maar het is niet erger geworden.
Wel heel super positief gestemd over de benepali, voel me nu na 2x spuiten echt wat beter. Veel minder pijn en ik beweeg echt makkelijker, ik ben zelfs gisteren voor het eerst in maanden eventjes met mijn man naar de stad geweest,ging echt verbazingwekkend goed..... zo bizar, dit had ik niet verwacht zo snel...

Re: Benepali

BerichtGeplaatst: zo nov 26, 2017 9:11 am
door Lalage
Ha dat is fijn! En nu maar hopen dat het zo blijft...