Samen Veerkrachtig gestart online + offline Koffietafels

Voor alle reuma gerelateerde zaken die echt niet in een ander forum thuis horen. Eventueel verkeerd geplaatste berichten worden door de moderators verplaatst.

Moderator: Martijn

Samen Veerkrachtig gestart online + offline Koffietafels

Berichtdoor SamenVeerkrachtig » wo feb 22, 2017 3:41 pm

Hoi,

Graag wil ik het volgende een keer onder de aandacht brengen omdat ik verwacht dat het voor een deel van de leden van dit forum zeer relevant is en hulp kan bieden.
Wij hebben de Samen Veerkrachtig community opgezet (non-profit).
Samen Veerkrachtig is een community voor mensen die langdurig ziek zijn of (deels) arbeidsongeschikt. Als je te maken krijgt met een arbeidsbeperking kan dat behoorlijke gevolgen hebben en komen er veel vragen op je af. In Samen Veerkrachtig helpen we elkaar bij het vinden van antwoorden. Zo komen we samen tot nuttige informatie, tips of een slimme aanpak. Je kan je vraag ook stellen aan een ErvaringsDeskundige, een ED. Die heeft het zelf allemaal al een keer meegemaakt.

Samen Veerkrachtig is recentelijk gestart. Onze ambitie is zoveel mogelijk mensen die langdurig ziek zijn of (deels) arbeidsongeschikt te helpen. Goed om te weten: Samen Veerkrachtig is grotendeels mogelijk dankzij de vrijwillige inzet van mensen die arbeidsongeschikt zijn. Samen Veerkrachtig is er dus voor, door en met mensen die (deels) arbeidsongeschikt zijn.

Naast het bieden van een website en forum organiseert Samen Veerkrachtig Koffietafels door heel het land waar mensen elkaar kunnen ontmoeten in levende lijve. De kalender vind je op http://forum.samenveerkrachtig.nl/pages/koffietafel (we zijn er diverse aan het plannen momenteel).
Wanneer iemand wel interesse heeft, maar er is geen Koffietafel in de buurt op dat moment, dan kan hij of zij dat kenbaar maken op http://samenveerkrachtig.nl/koffietafel/. Bij voldoende aanmeldingen in een regio organiseren wij daar zo snel mogelijk een Koffietafel en brengen we iedereen op de hoogte.

De website is te vinden op www.samenveerkrachtig.nl en het forum via http://forum.samenveerkrachtig.nl/.

Like de Facebook pagina https://www.facebook.com/SamenVeerkrachtig/ om op de hoogte te blijven.

Suggesties om Samen Veerkrachtig nog beter te maken en meer mensen te kunnen helpen zijn van harte welkom. We horen het heel graag!

Vriendelijk groet,
Ralph
info@samenveerkrachtig.nl
SamenVeerkrachtig
Nieuw lid
 
Berichten: 1

Keer terug naar Algemeen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Advertentie