Pagina 1 van 1

Radboud Universiteit zoekt deelnemers voor onderzoek

BerichtGeplaatst: ma feb 20, 2017 12:20 pm
door Jody
Beste forumbezoeker, Afbeelding

De Radboud Universiteit doet onderzoek naar een nieuwe behandeling voor reumapatiƫnten, gericht op welzijn en optimisme. Mensen met een reumatische aandoening die ouder zijn dan 18 jaar en toegang hebben tot e-mail worden uitgenodigd aan het onderzoek mee te doen.

Het gaat om een studie die bestaat uit twee groepen. De groep waarin u terecht komt, wordt bepaald op basis van toeval (te vergelijken met lootjes trekken). Een groep deelnemers wordt gevraagd op 3 momenten vragenlijsten in te vullen (aan het begin van het onderzoek, na 4 weken en na 7 weken). De andere groep deelnemers krijgen naast de vragenlijsten ook schrijfopdrachten. Gedurende 4 weken krijgen deze deelnemers elke week een schrijfopdracht die ongeveer een kwartier duurt. Daarnaast zullen we bij alle deelnemers ook een kort interview (van ongeveer een half uur tot een uur) afnemen over uw ervaringen met de studie en de schrijfopdrachten.

We hopen dat u zich aanmeldt om mee te doen aan het onderzoek 'Toekomstperspectief'! Kent u iemand die hier aan mee zou willen doen, stuur dit bericht dan gerust door. Voor meer informatie, of als u andere vragen heeft, wilt u dan contact met mij opnemen:

Jody Geerts
j.geerts@maw.ru.nl
0243612722
06-10210831

Re: Radboud Universiteit zoekt deelnemers voor onderzoek

BerichtGeplaatst: zo feb 26, 2017 12:25 pm
door Jody
We zoeken nog steeds mensen!
Heeft u interesse, mail dan alstublieft naar j.geerts@maw.ru.nl.
Kent u iemand die misschien interesse heeft, stuur dit bericht dan gerust door.
Dankuwel!

Met vriendelijke groet,
Jody Geerts

Re: Radboud Universiteit zoekt deelnemers voor onderzoek

BerichtGeplaatst: di maart 14, 2017 12:28 pm
door Jody
Helpt u mij afstuderen door mee te doen aan een onderzoek naar positiviteit bij mensen met reuma? Er zijn nog een paar plekjes vrij om deel te nemen!
Mail naar j.geerts@maw.ru.nl voor meer informatie.

Groetjes, Jody